Salina Flori de Sare

Salina „Flori de sare” a fost amenajata de Asociatia KinetoBebe impreuna cu Asociatia Zi de Bine si va putea fi utilizata atat de copii cat si de adulti.

O sedinta de salinoterapie, de 50 de minute, echivaleaza cu 4 – 6 ore petrecute intr-o salina de mare adancime si este, de asemenea, o varianta sigura si pentru copiii cu varste de sub 3 ani.

Despre

Salina are o suprafata de 80 mp si este impartita in 2 Sali distincte de terapie.

Spatiul a fost impartit pe centre de activitati: dezvoltare motorie, dezvoltare abilitati independente si imaginatie, un colt de lectura si activitati de scris. In salina au fost amenajate locuri de joaca pentru cei mici, inspirate din educatia Montessori.

Salinoterapie in bataia luminilor colorate: am amenajat un spatiu dedicat terapiei senzoriale, cu efecte benefice in special pentru copiii cu probleme neurologice, cu rezultate vizibile pentru o echilibrare psihica sau recreere. Mobilierul a fost conceput pentru activitati de terapie ocupationala si dezvoltarea motricitatii fine, ce combina perfect lumina, culoarea si muzica.

In salina se vor desfasura activitati gandite special pentru copiii cu diverse afectiuni medicale, care au nevoie de terapie, iar adultii vor avea spatii de studiu individual si vor putea participa la clase de yoga.

PRETURI

Sedinta salinoterapie – adult/copil – 45 lei
Sedinta salinoterapie – copil+insotitor – 65 lei

Sedinta salinoterapie VIP – copil+insotitor – 120 lei
Abonament 5 sedinte- adult/copil – 200 lei
Abonament 5 sedinte – copil+insotitor – 300 lei
Abonamentele au valabilitate de 1 luna
Durata sedintei de salinoterapie este de 50 minute

Diagnostice in care este recomandata salinoterapia:

Raceli sezoniere , Polipoza nazala / faringiana, Apnee (sforait), Amigdalita cronica, Rinite, sinuzita, faringita, otite, Astm bronsic, bronsita asmatiforma, Bronsita tabacica, Traheobronsita cronica, Emfizem pulmonar, Pneumonii (dupa stadiu acut), Bronsiectazii, BPOC (bronhopneumopatie cronica obstructiva), Insuficienta respiratorie obstructiva, Alergii la poluanti industriali sau domestici,
Afectiuni dermatologice (eczeme, psoriazis, dermatita atopica, acnee)
Oboseala cronica, rezistenta scazuta la stres
Nevroze, depresie

Diagnostice in care nu este recomandata salinoterapia

Stadiul acut al bolilor respiratorii; Tuberculoza activa (TBC); Boli neoplazice; Hipertensiune arteriala necontrolate medicamentos sau oscilanta; Insuficienta cardiaca; Insuficienta renala sau transplant renal; Infarct miocardic recent; Hemoptizii ; Insuficienta respiratorie; Boli infecto-contagioase; Boala Basedow; Cardiopatie cronica ischemica decompensata; Sarcina avansata.

CONTACT

Adresa : Sediul KinetoBebe Nord, str. Nicolae Caramfil, nr 71-73, etaj 3 (acces prin Intrarea Gheorghe Simionescu nr. 7), Sector 1, Bucuresti.

Telefon: +40 783 227 657

Email: salina@kinetobebe.ro

PROGRAM SALINA
Luni - Vineri - 10:00 - 20:00
Sambata - Duminica - 10:00 - 16:00

Politica GDPR

× Ai nevoie de ajutor?